Få hjælp til havearbejde

Din private gartnerservice

Vi tilbyder en professionel gartner, der ordner jeres have. Foråret er her allerede. Derfor kan der være en masse klargøring af haven, så den fremstår smuk og indbydende over sommeren. Det vil vi gerne hjælpe jer med. 

Som jeres gartner passer, ordner og vedligeholder vi jeres have

Dette indebærer bl.a.

  • Vedligeholdelse af plæne
  • Pasning og plantning af blomster
  • Klargøring og vedligehold af højbede
  • Hækklipning 
  • Studsning og beskæring af træer

Det eneste du skal gøre er, at udfylde formularen, så bekræfter vi, og sender din private havegartner. Minimum bestilling er tre timer.

Kun 470 inkl. Moms. pr. time. inkl. bil og håndredskaber. eks. affald.

 

Hjælpe til haven

Lej en gartner

Vi tilbyder at sende en gartner ud til at udføre opgaver i jeres have. Det kan sagtens være ad hoc opgaver, hvor I lejer en gartner på timebasis (min 3 timer á 470kr inkl. moms. pr. time.). Fordelen ved dette er, at vi kan skræddersy hjælpen præcis til jeres behov. Opgaver kan indeholde klipning og beskæring af hække, klargøring af højbede, beskæring af træer og meget mere. Vi bibringer selvfølgelig vores ekspertise til, hvilke blomster, planter, træer og buske, der med fordel kan plantes netop denne sæson.

Så hvis jeres have trænger til at blive forårsklar, så står vi klar til at sende en gartner ud til det. Det kan være for nogle timer (min. 3 timer) eller vedligehold af jeres have så den fremstår smukt både forår, sommer og efterår. 

Opgavetyper

Vedligehold af plæne – herunder, græsslåning, fjernelse af ukrudt, og kantbeskæring, så græsplænen altid står snorlige og indbydende.

Pasning og plantning af blomster – få plantet årstidens blomster og planter og har I selv idéer til typer af blomster og planter, tag fat i os.

Klargøring og vedligehold af højbede – Højbede kan vi levere, hvis I ikke allerede har dette. Højbede giver en masse muligheder i haven, både for design men også for funktion. Højbede er perfekt til dekorative blomster og planter, som gør jeres have unik. Højbede er også utroligt funktionelle til at inddele haven i et tænkt forløb. Derudover, er der ikke noget bedre, end at have sin egen urtehave, så I kan plukke jeres egne urter direkte i haven til madlavningen.

Hækklipning – alt efter hvilken type hæk I har, sørger vi selvfølgelig for at den bliver passet og klippet korrekt. Vi har altid de bedste redskaber til effektivt at klippe jeres hæk

Studsning og beskæring af træer og buske – Der er forskellige grunde til at vi beskærer og studser træer og buske

  • Formgivning – ofte beskæres træer, fordi de er blevet for store.
  • Foryngelse – beskæring får træet til at sætte nye skud.
  • Frugtsætning – den rette beskæring kan give flere og større frugter.
  • Sundhed – beskæring kan fjerne syge og knækkede grene, der kan sprede sygdomme
  • Sikkerhed – beskæring fjerner grene, der kan være til fare for omgivelserne, hvis de brækker af under en storm

Ring til os for en uforpligtende snak om jeres planer +45 39291114, så vi sammen kan finde en løsning der passer jer. I er også velkomne til at skrive til os her med spørgsmål

Book en gartner 

Betingelser: Minimum bestilling er tre timer. Kun 470 inkl. Moms. pr. time inkl. bil og håndredskaber men eks. affald.

Ring eller skriv

T. +45 39291114

E. info@nsjlandskab.dk

 

Udfyld formularen

Lene Tanggaard

Lene Tanggaard

Indehaver

T. 20551402

E. lt@nsjlandskab

John Frederiksen

John Frederiksen

Drift

T. 40211114

E. jf@nsjlandskab