Få styr på haveplanen

Lad os inspirere jer med en ny haveindretning

Det kan være svært at få styr på alle ideerne, måske trænger I til nye input og et bedre overblik. En haveplan kan være med til at give ro på planlægningen og sikre at I får den have I har ønsket jer.

Vi tegner en skitse så I får et overblik over designet for jeres have

Vi kan hjælpe jer med at forberede en haveplan, som tager højde for både udseende og funktionalitet, når haven skal indrettes.

Herefter går vi igang med at forberede og klargøre grunden.

Når alt er planlagt anlægger vi rullegræs, terrasse, højbede etc., som aftalt.

 

BRUG FOR EN HAVEPLAN ?

Står i med en ny byggegrund?

Vi anlægger jeres have ud fra jeres drømme. Vi planlægger i samarbejde med jer, den have der passer til jeres behov. Det kan være en ny terrasse, små stier, ny græsplæne med plads til leg, højbede der er lette at passe, eller skal der plantes træer der funktionelt kaster skygge de rigtige steder?

Vi tegner en skitse, der tegnes på baggrund af jeres og vores idéer. En hurtig skitse tager ca. 4 timer at tegne, og koster 685kr inkl. moms. pr. time.

Få tegnet en skitse til jeres haveprojekt

Udfyld kontaktformularen, ring eller skriv og vi kontakter jer. Her kan vi afklare jeres behov, og derved estimere en pris på jeres projekt. 

Der er ingen begrænsninger, og hos NSJ Landskab har vi stor erfaring med forskellige typer haver, hvor der kræves specifik funktionalitet og brug. 

Vi leverer alt materiale og anlægger haven. Er I interesseret i at høre mere, kontakt os gerne. Det er gratis at få et uforpligtende tilbud. Vi opererer i Nord- og Midtsjælland, samt hovedstaden.

 

Ensmuk funktionel have, kræver grundig planlægning

Få assistance til indretning af jeres haverum med en grundigt udarbejdet haveplan. Haven er blevet et vigtigt element for huset som en helhed, det er ikke bare en græsplæne, men derimod et sted hvor I selv og jeres gæster, kan nyde naturen, slappe af og føle jer godt tilpas. Derudover skal en have også være funktionel. 

Få overblik og hjælp til planlægningen. Vi har mange idéer om hvordan den perfekte have ser ud. Formålet er måske leg for børnene, eller små stier, hvor man kan gå en tur og få ro fra en stresset hverdag. Vi hjælper med at få tegnet og tilrettelagt jeres perfekte have. Vi tager enten udgangspunkt i jeres eksisterende have, som skal renoveres og have et løft, eller en helt ny have. Vi samler alle tanker og idéer, og får det ned som en haveplan, så haven bliver skitseret i praksis. 

Se tidligere projekter her

 

Yes, lad os komme igang

kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvordan foregår det når vi skal lave en haveplan?

1. Opstartsmøde

Vi gennemgår haven, – jeres ønsker og ideer bliver vendt med input fra os. Således vi får fundet frem til en rød tråd i, hvor vi skal lande med haveplanen. Haven bliver målt op og eksisterende elementer bliver registeret.

2. Udkast til haveplanen

I modtager et skitseudkast til en haveplan, – på skitsen er der tegnet en overordnet plan og sat større elementer på. Ideerne er beskrevet i grove træk og den er gerne med noter omkring feks.: planter, sten og områder I måske skal drøfte og tage stilling til. 

3. Haveplanen

Når skitseudkastet er godkendt fra jer. Laver vi en fast haveplan, samt et vejledning som indeholder den beskrevede ide, i billeder og nogle skitser. Der er lavet udsnitstegninger over konkrete bede, således der kan plantes udfra det. Vejledningen indeholder plantelister og en overordnet plantevejledning.

Skal I have anlagt rullegræs?

Vi har mange års erfaring i at anlægge rullegræs. Læs mere om rullegræs og hvordan vi kan hjælpe jer med at få en smuk græsplæne.

Vores listepriser er selvfølgelig vejledende, men lad os komme med en vurdering for jeres grund

Priser

For at vi kan starte et samarbejde, skal vi høre mere om jeres behov, så vi kan sætte en fornuftig pris. Det er meget individuelt for opgave til opgave, hvad jeres behov er. Derfor må I meget gerne ringe eller skrive og vi vurderer helt uforpligtende, hvilken løsning der er bedst for jer. 

Priser er afhængige af opgavens art og størrelse på området

Få et uforpligtende tilbud og prisgaranti

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Ring eller skriv

T. +45 39291114

E. info@nsjlandskab.dk

 

Udfyld formularen

Lene Tanggaard

Lene Tanggaard

Indehaver

T. 20551402

E. lt@nsjlandskab

John Frederiksen

John Frederiksen

Drift

T. 40211114

E. jf@nsjlandskab