Sikre leverancer, sikre veje

Det er altid svært at spå om vintervejret. Det kan svinge fra plusgrader til minusgrader på ingen tid. Vejrudsigterne kan være drilske, og vejret bliver sjældent, som man forventer.

Vi tilbyder bl.a. at rydde og salte:

  • Veje
  • Parkeringspladser
  • Fortove
  • Tage
  • Offentlige såvel som private erhvervsejendomme i København og Nordsjælland

Ring eller skriv til os!

Bliv forberedt til den kommende vinter

Snerydning og sikring af fortove, indkørsler og parkeringspladser kan forberedes. Det vil vi selvfølgelig gerne sørge for i samarbejde med jer. Vejret kan være meget omskiftligt, og ikke altid til at forudse. Det kan drille og bliver sjældent som man ønsker. For at løfte opgaven og sætte ind med det rigtige udstyr bruger vi vores mange års erfaring, viden, træning kombineret med målinger, som vi trækker via computeren time for time.

Hos Nsj Landskab & Anlæg ApS udfører vi professionel glatførebekæmpelse på jeres ejendom.

  • Vi sørger for at I og jeres besøgende, kan færdes sikkert ind og ud ved jeres indgange, så ingen lider skade. Vi bekæmper vinteren, så dine gæster stadig kan komme ufarligt til og fra jeres område.
  • Vi står klar med de rigtige maskiner og remedier der skal til for at jeres virksomhed er fremkommelig.
  • Vi har mange års erfaring i at tyde vejrmeldinger og vurdere, hvordan og hvornår der skal sættes ind. Små ting kan være afgørende lige fra dugpunktet til varmegraderne i vejbanen.

På et grundlag af solid, faglig ekspertise, har vi derfor de bedste forudsætninger for, at vurdere vejret og derudfra rådgive vores kunder til både sikker kørsel og farbare veje og stier. 

Da vi overvåger luft og vej-temperaturer løbende, – og kombinerer det med viden og historik, så lykkes det os næsten altid at være klar. De gange hvor vejret snyder os, – og ja det ske, er vores medarbejdere og chauffører så dygtige og trænede, at vi får løftet opgaven bedst muligt.

Glatførebekæmpelse, snerydning og saltning

Vi har mange års erfaring og viden om, hvordan temperaturer og luftfugtighed påvirker hinanden. Vi kan derfor også vurdere, hvornår det er rigeligt at skrabe sneen væk og hvornår der kræves større maskiner til at løse opgaven. Vi vurderer altid om det er nødvendigt at salte og rydde sne.

Vi har en masse professionelle værktøjer der hjælper os med at vurdere hvornår vi skal rykke ud.

Opgaverne med snerydning og saltning sker efter, hvornår det vejrmæssigt er optimale omstændigheder til at udføre opgaverne. Vi er selvfølgelig på den baggrund også opmærksomme på at minimere belastningen på miljøet og vores grundvand. Derfor er dette også med I vores vurderinger for, hvor ofte vi rykker ud, så vi ikke unødvendigt salter et område uden der er et reelt behov

Priser

For at vi kan starte et samarbejde, skal vi høre mere om jeres behov, så vi kan sætte en fornuftig pris. Det er meget individuelt for opgave til opgave, hvad jeres behov er. Derfor må I meget gerne ringe eller skrive og vi vurderer helt uforpligtende, hvilken løsning der er bedst for jer. 

Priser er afhængige af opgavens art og størrelse på området

Vi tilbyder abonnementsordning, hvor vi ud fra jeres behov, sætter en konkurrencedygtig pris. Det betyder I ikke får ubehagelige overraskelser ifbm. pris og ekstraregninger. Derved er I også sikret at jeres stisystem, parkeringsplads og indgangspartier, altid er farbare og sikre at færdes på. 

Alternativt kan vi også lave priser fra gang til gang, som typisk bliver faktureret på timebasis.

Regler for snerydning og saltning

Udover at det selvfølgelig er rart, at man kan færdes på sin grund i smukke ryddede omgivelser, er der selvfølgelig sikkerheden. Det er lovpligtigt at rydde sneen på trapper, fortove og lignende, ‘snarest efter sneen er faldet’. Dette er gældende de første ti meter fra ejendommens skel.

Dette er for at sikre at folk, der befærder jeres grund, ikke kommer til skade pga. manglende snerydning. På denne måde undgår I at der bliver ført erstatningskrav, hvis uheldet skulle være ude, og en besøgende kommer til skade. Læs mere om reglerne for snerydning her. 

Vi sørger for at jeres område altid er farbart og I undgår glatte stier og veje.

Få et uforpligtende tilbud og prisgaranti

Lene Tanggaard

Lene Tanggaard

Indehaver

T. 20551402

E. lt@nsjlandskab

John Frederiksen

John Frederiksen

Drift

T. 40211114

E. jf@nsjlandskab