Har du brug for lægning af dine fliser i indkørslen?

Vi tilbyder alle former for lægning af sten og fliser til private.

 • Nye fliser på terrassen?
 • Brolægning af jeres indgang til haven?
 • Belægning i indkørslen?

Der er stort set ingen grænser for hvad vi kan lave, og med sammenlagt mere end 40 års erfaring, har vi lavet mange forskellige projekter inden for brolægning.

Corona information - Vi tager selvfølgelig alle forholdsregler og følger myndighedernes anvisninger. Vi er stadig på arbejde og udfører alle planlagte opgaver. Hvis I ønsker at flytte jeres aftale med os, kontakt os da, og vi finder en løsning

Corona information - Vi tager selvfølgelig alle forholdsregler og følger myndighedernes anvisninger. Vi er stadig på arbejde og udfører alle planlagte opgaver. Hvis I ønsker at flytte jeres aftale med os, kontakt os da, og vi finder en løsning

lægning af fliser kan være tidskrævende og besværligt

Hvor skal vi starte? Hvilke materialer skal vi have?

Vi lægger vægt på en god oplevelse fra start til slut. Det kan være svært og uoverskueligt at holde redde på et nyt projekt.

Vi hjælper med vejledning og assistance i hele processen, ved valg af materialer. Vi kender produkterne, og vil selvfølgelig hjælpe med, hvilke sten og fliser der kan passe til netop jeres projekt.

Et projekt er ikke bare lægning af fliser

Et projekt, hvor I f.eks. skal have lagt nye fliser i indkørslen, handler det ikke kun om selve fliserne der skal lægges. Vi vil altid vurdere og planlægge projektet grundigt før vi starter.

Et projekt kan være omlægning af en eksisterende belægning. Her vurderer vi om bundopbygningen er god nok inden vi går igang. Dette er for at sikre tingene bliver gjort rigtigt første gang.

Ved en ny belægning kræver opgaven forberedelse af udgravning og bundopbygning, som skal kunne klare den forventede ‘trafik’ på området.

I planlægningen og udførslen af projektet tager vi højde for kantsikring, kantsten, kloak, afvanding af belægning, bede, trapper og meget mere.  Når vi gør det, er det for at I som kunder, i samarbejde med os, opnår det ønskede og aftalte resultat bedst muligt.

Vi ser frem til at høre fra jer, så vi sammen kan finde ud af, hvordan jeres nye indkørsel eller terrasse skal se ud. 

 

Få et uforpligtende tilbud på anlæg af fliser eller brosten

Lægning af type fliser og sten og pris, kommer an på projektet. 

Ring eller skriv og vi kontakter jer. Her kan vi afklare jeres behov, og derved estimere en pris på jeres projekt. 

NSJ Landskab & Anlæg ApS

Rugvænget 19A.
2630 Taastrup

Tlf: 3929 1114
Mail: info@nsjlandskab.dk
Cvr.nr. 38744976

Følg os på Instagram

Priser

For at vi kan starte et samarbejde, skal vi høre mere om jeres behov, så vi kan sætte en fornuftig pris. Det er meget individuelt for opgave til opgave, hvad jeres behov er. Derfor må I meget gerne ringe eller skrive og vi vurderer helt uforpligtende, hvilken løsning der er bedst for jer. 

Priser er afhængige af opgavens art og størrelse på området

Få et uforpligtende tilbud og prisgaranti

Kontakt os for et tilbud

Ring eller skriv

T. +45 39291114

E. info@nsjlandskab.dk

 

Udfyld formularen

  Lene Tanggaard

  Lene Tanggaard

  Indehaver

  T. 20551402

  E. lt@nsjlandskab

  John Frederiksen

  John Frederiksen

  Drift

  T. 40211114

  E. jf@nsjlandskab