FÅ ANLAGT NY GRÆSPLÆNE

Er I forårsklar? Har I købt en ny grund eller skal have fornyet jeres eksisterende? Så kan vi hjælpe jer med at få anlagt rullegræs på grunden omkring foreningen, på erhvervsarealet eller det komplicerede haveanlæg.

Der er ikke noget bedre end en flot, sund og grøn græsplæne. Derudover er en lækker ny græsplæne også nem at vedligeholde. Du kan vælge mellem at anlægge din nye græsplæne ved såning eller få det lagt som rullegræs.

Vi hjælper med rådgivning om hvad du skal vælge, da metoden afhænger af faktorer som:

 • Tidsperspektiv
 • Arealets størrelse
 • Kompleksitet og mm.

Læs mere om at få anlagt nyt græs her

Skal vi anlægge din nye græsplæne?

At så eller lægge græs kan hurtigt blive et større projekt. Vi tilbyder både at et større areal og at lægge rullegræs ud, så plænen står flot og grøn.

Forarbejdet er altafgørende for et godt resultat, når der skal anlægges en ny græsplæne. Derfor tager vi udgangspunkt i dine behov og vores vejledning, således vi ender op med det resultat du ønsker. Skal græsplænen renoveres eller skal der anlægges en ny, så skal der tages stilling til om den skal laves med rullegræs eller sås. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved de to metoder. F.eks. er rullegræs klar til brug allerede efter et par uger. Græs der er sået kræver derimod tålmodighed og tid førend det kan benyttes. Typisk tager det en sået plæne 1-2 måneder før den kan benyttes.

Før projektet går igang, skal vi sikre os at grundstykket, der skal have anlagt græs, er helt parat. Dette kræver planlægning og et grundigt forarbejde. Se gerne denne lille video, hvor vi demonstrerer, hvordan vi lægger rullegræs. 

Planlægning og forarbejde for projektet

Planlægning

Jordarbejdet er alt afgørende for et godt resultat ved både rullegræs og græssåning. Derfor bruger vi en del tid på forarbejdet. For det er med til at skabe grundlaget for en god græsplæne. Skal græsplænen sås, giver det dig en del muligheder for at vælge en græsfrøblanding der passer lige til jeres have. Der findes et stort udvalg af græsfrøblandinger, der hver især egner sig til forskellige typer græsplæner. Vi hjælper selvfølgelig med at finde den rette frøblanding til græsplænen.

 

Planlægningen indbefatter bl.a.

 • Type af jordbund
 • Hvilken græssort der er velegnet
 • Arealets størrelse
 • Formål med græsplænen (brugen)
 • Vedligeholdelse
 • Designet og stilen

Forarbejde
Dernæst har vi selve forarbejdet, hvor vi klargører jordbunden. Dette indbefatter bl.a.

 • Fjerne ukrudt
 • Fjerne sten
 • Knuse jordknolde

Vi tilbyder rådgivning og vejledning fra projektet starter med den forberedende fase til I står med en flot ny græsplæne. Kontakt os i dag og få hjælp af vores erfarne og faglærte anlægsgartnere. 

Rullegræs

Ny græsplæne på 1 dag.

Græssåning

Find den rigtige græsfrøblanding til din plæne.

VERTIKALSKÆRING

Slip af med mos i græsplænen.

Eksisterende græsplæne

Problemer med plænen? – få assistance.

NSJ Landskab & Anlæg ApS

Rugvænget 19A.
2630 Taastrup

Tlf: 3929 1114
Mail: info@nsjlandskab.dk
Cvr.nr. 38744976

Følg os på Instagram

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Ring eller skriv

T. +45 39291114

E. info@nsjlandskab.dk

 

Udfyld formularen

  Lene Tanggaard

  Lene Tanggaard

  Indehaver

  T. 20551402

  E. lt@nsjlandskab

  John Frederiksen

  John Frederiksen

  Drift

  T. 40211114

  E. jf@nsjlandskab