I har måske et helt nybygget hus med en jordmark omkring, og ved ikke helt hvor I skal starte. Eller en meget tilgroet have som bare trænger til at starte på en frisk. Det kan også være forhaven trænger til at få et pift.

Hvor skal man starte. Det at stille sig op på planteskolen, med et hav er planter kan være en uoverskuelig opgaven. Oftes ender man med at købe med øjnene, – er det er der jo som regl heller ikke noget i vejen for. Men tit ender man med enmasse som måske ikke passer ind i haven, eller bare ikke var det du egentlig havde tænkt, inden du tog afsted til planteskolen.

En plan for haven, – er altid en god start.

Få lavet en haveplan for haven. Det er en god start, det giver dig som haveejer et overblik og en plan over hvordan du griber haven an. – og det vigtigste – en plan for hvor starter du i haven!

Man behøver ikke at få lavet hele haven på en’ gang, – det kan være en meget om kostelig affære og ikke alle har budget til det lige her og nu. Med en haveplan i hånden, har du en handlingsplan på alle ideerne. Den indeholder som regel en planteliste og nogle hovedpunkter, som du har fokuseret på. Det ville ofte være der man begynder. En terrasse, indkørslen eller en forhave. Der er mange muligheder, men det giver ro og et indblik i hvor du lander med din have, når den endelig er færdig.

Budget for haven.

Med en haveplan for haven har du samtidig mulighed for at tage fat i den lokale anlægsgartner eller vores anlægs afdeling og få et tilbud på hele projektet, eller del af haven. Det gør det nemt for entreprenøren at give dig et tilbud, for du ved hvad du vil have. Samtidig sikre du dig at opgaven kan forstås og det mindsker misforståelser. Arbejdsprocessen er nem at gå til og du som bygherre har et redskab altid at kunne vende tilbage til og arbejde ud fra.

Se vores priser og muligheder for en haven plan her.