Fleksible serviceløsninger

Skal de grønne arealer omkring jeres bygninger altid fremstå flotte og velplejede? Vi løser gerne opgaven. Vi tilbyder fleksible serviceløsninger, der tilrettelægges med udgangspunkt i jeres ønsker og i samråd med en af vores eksperter. Herefter er I garanteret en stabil løsning, hvor én eller flere af vores uddannede anlægsgartnere udfører opgaverne hos jer.

Vi faciliterer alle former for erhverv, boligforeninger, og offentlige institutioner. Kontakt os for en uforpligtende snak, og hør mere om jeres muligheder.

SKAL VI VEDLIGEHOLDE JERES GRØNNE OMRÅDER?

Vedligeholdelse af anlæg

Vi vedligeholder alle typer grønne områder

Mangler I en anlægsgartner, der kan vedligeholde jeres grønne arealer? Det giver selvfølgelig altid et godt indtryk at omgivelserne omkring virksomheden, ser velholdte og flotte ud. 

Vedligeholdelse af anlæg

 

 

 

 

 

Vi vedligeholder alle typer grønne områder

Mangler I en anlægsgartner, der kan vedligeholde jeres grønne arealer? Det giver selvfølgelig altid et godt indtryk at omgivelserne omkring virksomheden, ser velholdte og flotte ud. Vedligeholdelse af anlæg kræver tid og opmærksomhed. 

Vedligeholdelse af anlæg

 

Smukke og velplejede grønne områder

At vedligeholde grønne områder er tidskrævende, men er det værd. Det giver velvære både for medarbejdere, såvel for besøgende. omgivelser kan være afgørende for, hvordan jeres kunder og besøgende ser jeres forretning, boligforening eller offentlige institution. Hos NSJ Landskab og anlæg tilbyder vi bl.a. vedligeholdelse af:

  • Større græsplæner
  • Blomster og bede
  • Brolægning ved indkørsel

Ring til os og fortæl lidt om jeres ønsker, så finder vi helt sikkert en løsning der passer til jeres behov.

GRÆSKLIPNING

KANTSKÆRING

VERTIKALSKÆRING

SLAGKLIPNING

NSJ Landskab & Anlæg ApS

Rugvænget 19A.
2630 Taastrup

Tlf: 3929 1114
Mail: info@nsjlandskab.dk
Cvr.nr. 38744976

Lene Tanggaard

Lene Tanggaard

Indehaver

T. 20551402

E. lt@nsjlandskab

John Frederiksen

John Frederiksen

Drift

T. 40211114

E. jf@nsjlandskab